Főooldal
Ideiglenes felvételi eredmények

Ideiglenes felvételi eredmények

FONTOS INFORMÁCIÓ! Intézményünk a Szakmaszerkezeti döntés értelmében minden betervezett férőhelyet megkapott, ezért zavartalanul indíthatjuk informatikai szakképzésünket! Várjuk diákjainkat!

Kedves Felvételizők! Tisztelt Szülők!

A felvételivel kapcsolatban újabb információt közölhetünk: megszületett az ideiglenes felvételi rangsor. Ezzel kapcsolatban fontos tudni, hogy a megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ugyanis a végső sorrend megállaoítására a felvételi folyamat központi lezárultával 2015.04.17-én, az egyeztetett felvételi jegyzék kihirdetésekor kerül sor. A sikeres felvételről 2015. 04. 24-ig írásos értesítőt küldünk!

A mellékelt dokumentumok növekvő sorrendben tartalmazzák tanuló oktatási azonosítóját, valamint az elért pontszámok alapján kialakult sorrendet jelző sorszámot. Az alacsonyabb sorszám értelemszerűen jobb eredményt jelent. A dőlt betűs azonosítók azt jelzik, hogy az adott képzés a mi nyilvántartásunk szerint nem az elsőként megjelölt képzés. A sikeres felvételi a nem dőlt betűvel jelzett első helyen megadott képzésre vonatkozik. A mostani állapot szerint minden tagozatunkat be tudjuk indítani, de a végső helyzetet a felvételi lezárultával tudjuk megadni.

Lehetőség van még arra is, hogy a felvételi tapasztalatok alapján megváltoztassák a korábbi sorrendet: a TANULÓI ADATLAPON a középiskolák és a tagozatok (szakok) sorrendjének esetleges módosítását az általános iskolában kell kérni. Aki nem általános iskolában adta le jelentkezését, az vegye fel a kapcsolatot intézményünk titkárságával.

ideiglenes felvételi rangsor végső 

Idézet a módosító tanulói adatlapról:

Figyelem! A módosító Tanulói adatlapok (LETÖLTHETŐ KATTINTÁSSAL!) (kétoldalas másolatként másolhatók. Csak azok a módosító Tanulói adatlapok használhatók, amelyek jobb felső sarkában a 2015. évszám szerepel. Általános rész A nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló, hatályos 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 38. § (6) bekezdése alapján a tanuló és szülője módosító Tanulói adatlap kitöltésével megváltoztathatja a tanuló korábbi továbbtanulási szándékát. Az eredetileg benyújtott Tanulói adatlapon feltüntetett iskolák tanulmányi területeit újabb tanulmányi területekkel kiegészíthetik, illetve az eredetileg beírt tanulmányi terület sorrendet tetszőlegesen megváltoztathatják, de szerepeltetni kell minden olyan jelentkezést, amely az eredeti Tanulói adatlapon is megtalálható.

Új tanulmányi terület csak az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján jelölhető meg. A módosító Tanulói adatlap kitöltésével a korábban kitöltött adatlap érvényét veszti. A módosító Tanulói adatlapon új iskola nem jelölhető meg. A módosító Tanulói adatlapot jól olvashatóan, nyomtatott nagybetűkkel kell kitölteni (kivétel a tanuló, valamint a szülők aláírása). Egy téglalappal jelölt mezőbe egy betű vagy egy számjegy kerülhet. Az adatlap kitöltése során kizárólag kék vagy fekete tintát szabad használni.

A kitöltött módosító Tanulói adatlapot ─ célszerűen ajánlott küldeményként ─ 2015. március 18-áig kell postára adni az alábbi címre: Felvételi Központ 9001 Győr, Pf. 694