Főooldal
Felvételi behívó

Felvételi behívó

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákunk!

Örömmel köszöntjük Önöket intézményünk felvételizői között! A 9. évfolyamra jelentkezők (négy évfolyamos általános, négy évfolyamos emelt óraszámú tagozatos) a korábban már megírt központi írásbelin szerzett pontok, illetve a tanulmányi pontok mellé a szóbeli felvételin is gyűjthetnek újabb pontokat. A hetedik, a hatodik, valamint az ötödik évfolyamra jelentkezők a korábbi évek tanulmányi eredményei és a szóbeli alapján nyerhetnek felvételt.

Felvételi beszélgetés

2021. február 27-én, szombaton 08:00 órától kezdődik

(pótnap: 2021. március 3-án, kedden 13:00 óra)

Szóbeli témakörök: http://gimnazium.szjgdebrecen.hu/edu/szobelifelvetelitemakorok

Ide szeretettel várjuk leendő diákjainkat és a szülőket is! E napon minden diákkal szeretnénk megismerkedni, illetve a szülőkkel beszélgetni, mert csak így nyílik lehetőség arra, hogy az érdemjegyek száraz információi mellett pontosabb képet alkossunk egy-egy diák személyiségéről.

Mindenkit arra kérünk, hogy hozza magával:

  • ellenőrzőjét,
  • magyar irodalom és nyelvtan füzetét,
  • matematika füzetét,
  • az általa tanult idegen nyelv tantárgyi füzetét, munkafüzetét,
  • bármilyen más dokumentum bemutatására is ekkor van lehetőség (versenyeredmények, sporteredmények, „könyvmolyképző” igazolás stb.),
  • sportorvosi igazolás (ha van – a sporttagozatra!)
  • sportfelszerelés a sporttagozatosok számára az alkalmassági vizsgához
  • szívesen fogadjuk a saját egyházi közösségéből a plébánosi/paróchusi/lelkészi ajánlást.

Szeretettel várjuk Önöket a felvételi beszélgetésre, hogy már most elkezdhessük a közös munkát, amelynek legnemesebb célja az, hogy a nálunk tanuló leányokból és fiúkból értékes, öntudatos, helytállni képes fiatalok válhassanak.

FONTOS: Postán  is kiküldjük e levelet, de ha nem érkezik meg, s jelentkezésüket beadták, akkor is várjuk Önöket a szóbeli felvételin!

Debrecen, 2020. október 22.

Dr. Bódis Zoltán

igazgató