Főooldal
FELVÉTELI JELENTKEZÉSI LAPOK

FELVÉTELI JELENTKEZÉSI LAPOK

Tisztelt Szülők! Kedves leendő Diákjaink!

 

Megnyílt a felvételi felület! Itt azok jelentkezhetnek, akik egyénileg adják be jelentkezésüket, nem a mostani iskolájukon keresztül:    https://www.kir.hu/KIFIR2/JellapKitolto/egyeni

 

Az OH levele részletes útmutatóval itt olvasható:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/2017_2018beiskolazas/egyeni_jelentkezes_menete_2017_2018

 

Idézet a levélből:

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az idei tanévtől a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség, ezért NE HASZNÁLJÁK az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi lap nyomtatványokat.

A felvételi lapok előállítása a KIFIR rendszer segítségével. Javasoljuk hogy az elektronikus rendszer használata estén az alábbiak szerint járjanak el:

1. Hozzanak létre egy jogosultságot az Oktatási Hivatal honlapján. Amennyiben már korábban regisztráltak a fenti linken, ezt a lépést kihagyhatják, és a korábban létrehozott jogosultsággal használhatják a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programot.

2. A létrehozott jogosultsággal lépjenek be a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületére.

3. A program súgó gombjára kattintva töltsék le, és alaposan tanulmányozzák át a program felhasználó útmutatóját.

4. A felhasználó útmutatóban leírt módon rögzítsék a tanuló(ka)t és jelentkezéseiket a programban. A program lehetőséget biztosít arra, hogy egy jogosultsággal több tanuló jelentkezéseit is kezeljék.

5. A felhasználó útmutatóban leírt módon adhatják meg a tanuló

    • a. általános iskolájának adatait (nem kötelező)
    • b. személyes és értesítési adatait
    • c. tanulmányi adatait
    • d. továbbtanulási adatait (a megjelölni kívánt tanulmányi területeket, és ezek sorrendjét)

6. Oktatási azonosítóval nem rendelkező tanulók részére a középfokú felvételi eljárásban szükséges fiktív azonosító számot a program biztosítja a kitöltés során a felhasználói útmutatóban leírtak szerint.

7. Ezen adatok megadása után az adatokat véglegesíteni kell, majd a programból ki kell nyomtatni a felvételi lapokat. (Javasoljuk, hogy a dokumentumok egy-egy példányát nyomtatva, vagy pdf formátumban mentve őrizzék meg a felvételi eljárás végéig.)

8. A felvételi lapokat írják alá, majd (célszerűen könyvelt postai küldeményként) legkésőbb 2018. február 19-én (éjfélig) adják postára

  • a. a jelentkezési lapo(ka)t a középfokú iskolá(k)ba a jelentkezési lapon megjelölt cím(ek)re
  • b. a tanulói adatlapot az Oktatási Hivatal győri feldolgozó központjába – Oktatási Hivatal 9001 Győr, Pf. 694.”

 

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sajnos előfordult, hogy a mi szóbeli felvételire behívó levelünk nem érkezett meg időben. Kérjük, hogy amennyiben nem kapnak tőlünk értesítő levelet, telefonon (52/349-849) vagy e-mailben (A honlapunk “információkérés felületén”) érdeklődjenek!

Várjuk Önöket a szóbeli meghallgatáson!

Időpontok: FELTÖLTÉS ALATT!

Általános felvételi tájékoztató