Főooldal
Szóbeli felvételi 2021

Szóbeli felvételi 2021

Tisztelt Szülők! Kedves leendő Diákjaink!

FRISS INFORMÁCIÓ: Köszönjük a regisztrációs visszajelzéseket! Szervezzük a vizsgacsoportokat, várhatóan a holnapi nap folyamán küldük ki Önöknek a részletes tájékoztatót.

A felvételi beszélgetésre kb. 20 percet szánunk, ebből 15 perc a konkrét felvételi beszélgetés, a többi technikai idő a becsatlakozásra, a mikrofon és a kamera beállítására. Bármilyen technikai nehézség esetén más felület, más technikai megoldást keresünk. Amennyiben a technikai lehetőségek mégsem működnek, egyeztetünk eg yúj időpontról. Kérjük azonban, hogy a gördülékeny lebonyolítás érdekében a megadott időpontban vegyük fel egymással a kapcsolatot.

A 2021/2022. tanév középiskolai szóbeli felvételi vizsgáira 2021.02.27-én szeretettel várjuk Önöket. A változó vírushelyzet miatt biztonságosabbnak látjuk, ha csak online módon ismerkedünk meg a felvételi során: kamerával és mikrofonnal teremtjük meg a felvételi során a kapcsolattartás lehetőségét. A lenti linken elérhető kérdőív kitöltésével Önök az online folyamat megszervezését támogatják. A terveink szerint minden diák kap egy kódot, amelynek segítségével bejelentkezhet egy online beszélgetésbe a G-Meet felületen, ahol tanárainkkal találkozhat. A kóddal egy meghatározott időpontban lehet belépni, amit szintén továbbítunk Önöknek.

Kérem, hogy kérdőív kérdéseire pontos választ adjanak, hogy láthassuk, milyen lehetőségeink vannak.

A nálunk regisztrált diákok részére e-mailben is kiküldtük ezt az értesítést, de többen jelezték, hogy nem érkezett meg az e-mail. Kérjük, hogy az, aki regisztrált, megkapta a levelet, s kitöltötte a kérdőívet, az már ne töltse ki, de mindenki, aki még nem töltötte ki, mindenképp tegye meg, lehetőség szerint legkésőbb 2021.02.25-én.

Itt érhető el a link: https://forms.gle/7LtfX39Q4SoXPngW7

További kérdések esetén keressék iskolánkat e-mailen: [email protected]

vagy telefonon: 52/349-849

dr. Bódis Zoltán

intzéményvezető