Főooldal
Középiskolai felvételi regisztráció

Középiskolai felvételi regisztráció

Tisztelt Szülők! Kedves leendő Diákjaink!

Még a vírus előtti világban könnyebb volt számítani, tervezni, s a korábbi éveken több nyílt napunk is volt, s órákat lehetett látogatni. A szülői és diák óralátogatási lehetőségek, a személyes beszélgetések tapaszatlatai alapján jutottak intézményünkbe a gyermekek. Az idei évben is terveztük mindezt. A COVID19 vírus okozta gyors változások nehézzé teszik a tervezést. Amit semmiképp nem szeretnénk elhagyni, az a személyes felvételi találkozó a hozzánk jelentkező diákokkal és a szüleikkel.
Kérjük, hogy az előzetes regisztrációhoz az alábbi digitális kérdőívet töltsék ki, hogy a későbbi eseményekről szóló tájékoztatókhoz pontos adatbázisunk legyen! Az itt összegyűjtött adatokat a GDPR irányelvek szerint csak a középiskolai felvételi folyamathoz szükséges módon használjuk, utána törlésre kerülnek. Az adatlapon minden kérdés “kötelező”, hogy könnyebben tudjuk kezelni az adatbázist. Ha valahová nem tudnak, vagy akarnak válaszolni, írjanak 0-t. Amennyiben a későbbiek folyamán valaki törölni szeretné a regisztrációt az [email protected] e-mailre kell jelezni.

Egy fontos technikai problémára hívjuk fel figyelmüket! A szülői visszjelzések szerint a 8. évfolyam utáni jelentkezések között nem látható az angol tagozat és az informatika tagozat. Kérjük ezért mindazokat, akik erre a képzésre jelentkeznének, hogy vagy a 9000 jelű általános képzésre jelentkezzenek közvetlenül, s a szóbeli vizsgán pontosan egyeztetünk a választandó tagozatról, vagy egyénileg keressék meg iskolánkat az [email protected] e-mail címen, illetve itt a regisztrációs felületen lehet pontosítani az információkat.

Regisztráció a képre kattintva:

This image has an empty alt attribute; its file name is paradise-canto-thrity-one-gustave-dore-edited.jpg

Köszönjük együttműködésüket!

dr. Bódis Zoltán
intézményvezető