Főooldal
Rátky Alapítvány

Rátky Alapítvány

A Rátky-Szent József Alapítvány  1999. szeptember 1-i hatállyal került létrehozásra és kezdetektől figyelemmel kíséri az iskola működését, anyagi helyzetét. A Rátky Alapítvány legfőbb célkitűzése (Rátky Frigyes alapító, intézmény szellemi elődjének egykori diákja szándékának megfelelően), hogy támogassa a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium intézményének fejlesztéseit, diákjainak, tanárainak tevékenységét. Az alapítvány tevékenysége három fő területet ölel fel:

  1. támogatja azokat a – más forrásokból nem, vagy csak nehezen megvalósítható – projekteket, fejlesztéseket, amelyek az intézmény általános értékét, oktatásának minőségét, feladatellátásának színvonalát emelik.
  2. támogatja azon tanárokat, akik valamely fejlesztéshez, projektmunkához, versenyhez, speciális tevékenységhez külön anyagi forrást igényelnek.
  3. támogatja a diákokat, ha szociálisan rászorulók, vagy határon túliak, s ezért szorulnak támogatásra, vagy ha valamely diák tehetségének kibontakoztatásához szükséges külön anyagi források biztosítása.

 

Az Alapítvány személyi állománya

Az Alapítvány korábbi tevékenysége

Az Alapítvány együttműködő partnerei

Hivatalos dokumentumok