Főooldal
Írásbeli felvételi jelentkezési lap

Írásbeli felvételi jelentkezési lap

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

 

A felvételi eljárásban részt venni kívánó tanulók az innen letölthető jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhetnek a központi írásbeli vizsgákra. (A jelentkezési lap a tájékoztató melléklete.) A vizsgára 2017. december 8-ig (péntekig) lehet jelentkezni a megfelelően kitöltött jelentkezési lappal.
Az írásbeli vizsgát bármelyik, azt meghirdető intézményben lehet teljesíteni, annak eredményét valamennyi középiskola köteles figyelembe venni a felvételi eljárás során.
Az írásbeli vizsgák időpontja: 2017. január 20. (szombat).

A központi írásbeli vizsgára vonatkozó speciális elbírálást (időhosszabbítást, segédeszköz használatot, valamint a vizsga meghatározott részeinek értékelése alóli felmentést) minden esetben írásos kérelemben kell igényelni – a központi írásbeli vizsga előtt – az írásbeliztető intézményben. A kérelmet és a szakértői véleményt a központi írásbeli vizsgára történő jelentkezéskor a jelentkezési lappal együtt kell benyújtani az iskolához. Kérjük, hogy a kérelemben pontosan jelöljék meg, hogy milyen kedvezményt kíván a jelentkező igénybe venni. A megjelölt kedvezmény csak olyan lehet, ami a szakértői véleményben szerepel.

Az írásbeli vizsgák és a felvételi eljárás további részletes szabályairól  a honlapunkon olvashatnak.

Az Oktatási Hivatal honlapján további hasznos információk olvashatók a 2017/18-as tanév középfokú felvételi eljárásával kapcsolatos tudnivalókról.

 

A központi írásbeli jelentkezési lap, illetve központi információk a felvételiről itt érhető el: