Főooldal
KIT – 2017. március 18.

KIT – 2017. március 18.

A debreceni Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 2016 szeptemberében lépett a 20. évébe, így az a megtiszteltetés érte intézményünket, hogy immár harmadszor adhat otthont a Keresztény/Keresztyén Ifjúsági Találkozónak, a KIT-nek.

A KIT korábbi hagyományaihoz híven szeretettel várjuk a meghívott intézmények tanár és diákképviselőit, illetve az iskolák vezetőit.

Iskolánk fenntartója, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye 2017-ben Szent László emlékévet hirdetett, így az idei KIT szervezésekor mi is csatlakoztunk a felhíváshoz, s a lovagkirály életét, legendás tetteit kívánjuk a különböző műveltségi területeken megidézni.

A KIT-napján az előzetesen beküldött pályaművek értékelése mellett olyan projekt-jellegű feladatokkal várjuk a diákságot, amelyekben a fő hangsúly a közös munkán, az összefogáson lesz, s a különböző intézmények képviselői jobban megismerhetik egymást. A pályaműveket digitálisan kell beküldeni 2017. március 1-én délig. (A pályaművek formátumi követelménye részletesen szerepel a programfüzetben!)

Az intézményekből várjuk: a díjazottakat mindenképp, illetve további képviselőket, versenyekre jelentkezőket, az iskola diák-delegációja körülbelül 10 fős legyen.

Regisztráció

A március 18-i napra a következő felületen lehet jelentkezni (március 10-ig!): KIT jelentkezés

Kapcsolat

[email protected]

Arra kérünk mindenkit, hogy a KIT-tel kapcsolatosan ezt az e-mail fiókot használja, a posta lassúsága és környezetvédelmi okok miatt, mi a digitális levelezést részesítjük előnyben.

A mellékelt programfüzettel nagy szertettel és tisztelettel hívjuk KIT-programba korábban, vagy újonnan bekapcsolódott intézmények képviselőit. Reményeink szerint a programfüzet minden olyan elemet tartalmaz, amely a KIT kapcsán felmerülhet.

A programfüzet letöltése itt: KIT 2017

Amennyiben kérdés merül fel, ezen az e-mail címen (sürgős esetben telefonon: 52/349-849 Hernádiné Sándor Annamária, 30/5492598 dr. Bódis Zoltán) tudunk segíteni.

Jó felkészülést, a találkozóig jó egészséget, szép napokat kíván:

dr. Bódis Zoltán

intézményvezető

Hernádiné Sándor Annamária

KIT-szervezőbizottság elnöke