Főooldal
Futsal 2016

Futsal 2016

Iskolánk sikeresen vett részt a teremlabdarúgás diákolimpia IV. korcsoportos városi bajnokságán, ahol veretlenül sikerült megszereznünk az előkelő 1 helyet a csoportunkban. Így kiharcoltuk, hogy 2016. december 5-én hétfőn a városi döntőn vegyünk részt.
Első meccsünket 7:0-ra nyertük a Kazinczy ellen.
Másodikat 6:1-re a Fazekas ellen.
A harmadikat pedig 5:2-re a Kölcsey ellen.
A városi döntőn veretlenül sikerült megszereznünk az 1 helyet.
Így kiharcoltuk, hogy kedden részt vegyünk a megyei döntőn.
Az elődöntőt 6:5-re nyertük a Vénkert ellen.
A döntőre pedig csapatszerkezetet váltottunk és így sikerült 6:2-re nyernünk a Kossuth ellen.

A Teremlabdarúgó Diákolimpia Megyei döntőjében 6 iskola került be a selejtezőkből. Két csoportban folytak a küzdelmek, amelyek után csoportelsőként (veretlenül) jutottunk be az elődöntőbe, ahol 7:2-re nyertünk Esztár csapata ellen, így az aranyéremért játszhattunk.

A megyei döntő csoportmeccsei alkalmával először a Kossuth ellen sikerült 6:3-ra nyernünk, utána pedig a Hajdúnánás csapata felett arattunk fergeteges győzelmet 14:1-es arányban.
A döntőben 3:1-re újra legyőztük a Kossuth (debreceni) csapatát, így mi örülhettünk a játéknap végén! Egyébként ellenük játszottuk a megyei döntőt is, így 3-ból háromszor sikerült őket megvernünk, pedig tavaly ők 3.-ok lettek az országos döntőben.

A fiúk nagyon ügyesen, sportszerűen és a taktikai utasításokat szigorúan betartva játszottak az összes meccsen, amiért nagy dicséret illeti őket.

20200304_140729