Főooldal
Friss

Friss

Vendégünk volt…

2014. december 13-án, szombaton 10 órától testvérintézményünk, a nyíregyházi Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek lelkes csapata, akik gazdag programmal lepték meg intézményünk munkatársait és a diákjainkat. Mozart, Vivaldi, Bach csodálatos muzsikája mellett az adventi készület jegyében már karácsonyi dallamok is felcsendültek a koncerten. Köszönjük!

A hangverseny alatt zongorán kísért: Kissné Timkó Mária. Felkészítő zenepedagógusok: Gebri Zsanett, Gyöngyössy Boglárka, Kissné Timkó Mária, Sinka Krisztina, Zentai Anett, Pur Tibor és Soós Árpád

 

Gratulálunk!

???????????????????????

Csatári László tanár úr, a természettudományos munkaközösség vezetője, benyújtott szakmai pályázatai alapján az Öveges-Díj Kuratóriumának döntése szerint 2014-ben – három év összesített pontversenyében – elnyerte a Magyar Nukleáris Társaság Öveges József Díját. Gratulálunk  a szép és megérdemelt eredményhez! Külön öröm, hogy kollégánk pályázata kapta az idén is a legtöbb pontot a zsűritől.

A pályázatokban bemutatott kísérletek legjobbjait  a Magyar Nukleáris Társaság Ünnepi Közgyűlésén, Pakson, az Erzsébet Nagyszállóban  december 4-én mutatja be Csatári László az érdeklődő közönségnek.

Itt olvasható az értékelés: http://nuklearis.hu/ertekelesek-0

Vacsora-csata a kollégiumban!

no images were found