Intézményünk éves rendje! Kövesse figyelemmel!
Főooldal
Ideiglenes felvételi jegyzék 2018

Ideiglenes felvételi jegyzék 2018

Kedves felvételiző Diákok! Tisztelt Szülők!

FRISSÍTÉS!

NÉHÁNYAN ÉRDEKLŐDTEK AFELŐL, HOGY A NEM ELSŐ HELYEN MEGJELÖLT KÉPZÉSEN HOL HELYEZKEDNEK EL A RANGSORBAN. A KIBŐVÍTETT IDEIGLENES RANGOS MA 17 ÓRA UTÁN ITT LESZ ELÉRHETŐ:

KIBŐVÍTETT LISTA

A lista nem jelenti a sem a felvételt, sem az elutasítást, csak egy rangsor! A végleges, egyeztetett felvételi jegyzéket Győrből kapjuk majd. (Lent részletezve!)

Közzétesszük a következő, 2018/2019-es tanévre intézményünkbe jelentkező diákok ideiglenes rangsorát, mely az általános iskolai tanulmányi eredmények, a központi írásbeli és a szóbeli felvételi vizsgák alapján alakult ki.

A jövő tanévre meghirdetett tanulmányi területek külön-külön rangsorral szerepelnek.

Általános gimnáziumi képzés: 4000

Tagozatos gimnáziumi képzés: 

négyévfolyamos:

  • nyelvi (4011, 4012, 4013) (Itt a három nyelv egy lapon szerepel, minden nyelv esetében újra indul a sorrend!)
  • informatikai (4002)
  • sport  (4003)

nyolcévfolyamos (a képzések egy lapon, újrainduló sorrenddel!):

Szakgimnáziumi képzés: (9001, 9002)

A sor elején szereplő diákok több pontot értek el, a sor végén levők kevesebbet. Ez azonban csak tájékoztatás, mivel minden diák több intézménybe / képzési területre jelentkezik, ezért a bejutásra esélye van azoknak is, akik hátrébb helyezkednek el. 

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az iskolák nem tudják, hányadik helyen jelentkezik hozzájuk egy diák, így nem is tudnak aszerint helyet biztosítani számukra, hogy elsősorban vagy csak sokadikként jelentkezett hozzájuk, ezért aki hozzánk szeretne jönni, az éljen a sorrendmódosítás lehetőségével, hogy mindenképp bejuthasson a felvételiző. Az iskolák ill. tagozatok közötti sorrend változtatására 2018. március 21-22. között van lehetőség.

A március 21-22-én véglegesített iskolai és tagozati sorrenden később már nem tudnak változtatni, tehát nem lesz módja Önöknek vagy gyermeküknek azt kérni, hogy ne a rangsoruk szerinti előbb lévő iskolába nyerjenek felvételt, ha pontszámuk alapján oda bejutottak. Nem kérhetik, hogy inkább egy a rangsorban hátrébb lévő iskolába / tagozatra iratkozhassanak be, mert a pontszámuk oda is elég lett volna.

Az ideiglenes rangsorban adatvédelmi okok miatt a diákok nem a nevükkel, hanem OM azonosítójukkal szerepelnek. A keresett tanuló megtalálását a Ctrl F billentyűk együttes megnyomása megkönnyíti, ekkor a képernyő sarkában megjelenő keresőbe írják be az oktatási azonosítót, amit a sorrendben színessel kiemel a program, így az könnyebben megtalálható. 

A végleges felvételi jegyzéket 2018. április 20-ig kapjuk meg a győri Felvételi Központtól. A listát honlapunkon azonnal közzétesszük, illetve levélben is értesítünk mindenkit a felvételről vagy az elutasításról.

Bármilyen kérdés esetén keressenek az [email protected] e-mail címen! (Ha bárki nem találja magát a jegyzéken, mindenképp jelezzen!)

dr. Bódis Zoltán

intézményvezető