Intézményünk éves rendje! Kövesse figyelemmel!
Főooldal
Ideiglenes felvételi rangsor 2019/2020

Ideiglenes felvételi rangsor 2019/2020

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételiző Diákok!

Ideiglenes rangsor 9. évfolyamra jelentkezők számára

Ideiglenes rangsor 5. évfolyamra jelentkezők számára

Ideiglenes rangsor becsatlakozó évfolyamokra jelentkezők számára

Általános tudnivalók

A felvételi alapján az alábbi sorrend alakult ki a hozzánk jelentkező diákok között. A megfelelő linkre kattintva megtalálható az ideiglenes rangsor. A rangsorban a felvételiző tanulót az oktatási azonosító alapján lehet megtalálni (alacsonyabb sorszám = jobb eredmény).

Fontos tudni a sorrend helyes értelmezéséhez, hogy ez nem a felvételt nyert diákok listájával azonos. Az itt közzétett adatok csak az adott képzésen elért eredmény szerinti sorrendet jelentik. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az a diák nyer majd felvételt, aki első helyen jelölte meg intézményünket, s jó eredményekkel rendelkezik. (Az oszlopokban a jobb eredménnyel rendelkezők kerültek előre, ugyanakkor nem tudjuk, hogy ki az, aki első helyen jelentkezett intézményünkbe, vagy módosítja a korábbi sorrendet és intézményünket tette az első helyre. Tehát pl. az 77. helyen álló diák lehet, hogy a 18. az első helyen jelentkezők között. A ténylegesen felvételt nyert tanulók listáját csak 2019. április 23-át követően tudjuk közölni a központi döntés után.) 

Felhívjuk figyelmüket, hogy szinte minden diák több intézménybe / képzési területre jelentkezik, ezért az intézményünkbe való bejutásra komoly esélye van azoknak is, akik nincsenek benne a keretszámban. Előfordulhat tehát az, hogy a keretszámon belül megjelölt tanulók közül többen kikerülnek a rangsorból, és a hátrébb jelölt diákok nyernek felvételt iskolánkba. Csak azért nem érdemes az iskolák sorrendjét módosítani, mert valaki esetleg hátrébb van a rangsorban! Abban az esetben változtassanak az intézmények sorrendjén, ha tényleg más iskolába szeretnének elsősorban bejutni!

Azokat a tagozatokat tudjuk beindítani, ahol legalább 12 fő nyer majd felvételt. A tagozatok nem mindig azonosak az osztályokkal; egy-egy osztályban több tagozat is működhet.

Intézményünk beiskolázási keretszámai a 2019/2020. tanévre:

  • 5. évfolyamra várhatóan 36 fő

  • 9. évfolyamra várhatóan 50 fő

  • becsatlakozó 6. évfolyamra 2 fő

  • becsatlakozó 7. évfolyamra 20 fő

  • becsatlakozó 8. évfolyamra 10 fő

 

2019. március 21-22. Az ideiglenes felvételi rangsor jegyzékek eredményei alapján lehetőség van a jelentkezési sorrend módosítására A módosítás az M-betűvel jelölt adatlapon lehet elvégezni a jelentkező általános iskolájában, az iskolával egyeztetett módon. Amennyiben a sorrendmódosítás lehetőségével nem él a jelentkező a végleges ranglista megjelenéséig és az erre vonatkozó intézményi kiértesítésig további teendő nincs.2019. április 9. A Hivatal a módosító tanulói adatlapok alapján kiegészíti a jelentkezettek listáját.

2019. április 12. A középfokú iskola igazgatója az ideiglenes felvételi rangsort a Hivatal által meghatározott módon megküldi a Hivatalnak.
  
2019. április 23. A Hivatal kialakítja a végeredményt az igazgatói döntések és tanulói adatlapok egyeztetése alapján, és elküldi azt a középfokú iskoláknak (egyeztetett felvételi jegyzék).
  
2019. április 30. A felvételt hirdető középfokú iskolák megküldik a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak.
  
2019. június 1. A benyújtott kérelmek/fellebbezések alapján lefolytatott jogorvoslati eljárás befejezése a fenntartónál.
  
2019. június 20-22. Beiratkozás a középfokú iskolákba